DutchEnglish

Neem contact op

Fysioplein is dé specialist in de regio Den Haag, Delft en Rotterdam voor sportblessures, orthopedisch-, traumatologisch- en wervelkolom gerelateerde klachten. Wij staan klaar om samen met jou te werken aan jouw herstel.

Contact

Bereikbaarheid

Doordeweeks zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 8:00 – 12:30 en 14:00 – 16:00. Tussen 12:30 – 14:00 zijn wij met lunchpauze en in overleg. Via de mail zijn wij doordeweeks bereikbaar tussen 8:00 en 16:30. Stuurt u een mail buiten werktijd, dan krijgt u de volgende werkdag een antwoord.

Afspraak annuleren

Uw afspraak annuleren kan altijd via de mail, ook buiten werktijden en in het weekend. Als u een e-mail stuurt minimaal 24 uur vóór uw afspraak wordt deze kosteloos geannuleerd. 

Afspraak maken 

Wilt u een nieuwe afspraak maken, dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier of onderstaand telefoonnummer. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Daarna nemen wij telefonisch contact met u op en maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.

E-mailadres

info@fysioplein.nl

Maak een afspraak

Wij zien jou graag bij Fysioplein om samen te werken aan jouw herstel.

Onze vestigingen

Fysioplein heeft vier vestigingen in de regio Den Haag, Delft en Rotterdam. Je kunt zelf kiezen voor een locatie. Elke vestiging heeft meerdere behandelkamers, een goed uitgeruste oefenzaal en specialistische testmogelijkheden.

Fysioplein Sweelinckplein
Fysioplein Benoordenhout
Fysioplein Delft
Fysioplein Rotterdam

Afspraak maken?

Je kunt ons telefonisch/mail bereiken via onderstaand telefoonnummer of aanmeldformulier. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Dan maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.