DutchEnglish

Vacatures

Wij hebben altijd interesse in gemotiveerde collega’s die bij ons willen werken.

Onze vacatures

Ben je een afgestudeerd fysiotherapeut die interesse heeft in sportblessures, orthopedisch-, traumatologisch- en wervelkolom gerelateerde klachten, dan hebben wij wellicht een uitdagende baan voor jou.

Vacature fysiotherapeut(e)
Fysioplein is dé specialist in bewegen voor de regio Den Haag, Rotterdam en Delft. Wij zijn toonaangevend op het gebied van orthopedische-, traumatologische- en sportfysiotherapie. Naast onze praktijk locaties, verzorgen wij spreekuren op diverse locaties van de politie en de fysiotherapie voor Bergman Clinics Rotterdam bij heup-, knie-, schouder- en enkelletsels, pre en post ok. De praktijk wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Wij werken intensief samen met orthopedisch chirurgen, huisartsen en sportartsen. Van de patiënt wordt een actieve rol verwacht tijdens de behandeling. Sta jij ook achter deze visie? Wil jij meewerken in een ambitieus, gemotiveerd en gezellig team van manueel en fysiotherapeuten op verschillende locaties en jezelf verder ontwikkelen d.m.v. ons intern scholingsprogramma? We gaan graag met jou in gesprek.

Afspraak maken?

Je kunt ons telefonisch/mail bereiken via onderstaand telefoonnummer of aanmeldformulier. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Dan maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.