DutchEnglish

Over ons

Fysioplein is dé specialist in de regio Den Haag, Delft en Rotterdam voor sportblessures, orthopedisch-, traumatologisch- en wervelkolom gerelateerde klachten. Onze aandachtsgebieden zijn: nek-, rug- schouder-, arm-, heup-, knie-, enkel- en voetklachten.
Ontstaan van Fysioplein

Fysioplein (voorheen Fysiotherapie Dirk Jan de Jong en Fysiotherapie Sweelinckplein) heeft zijn deuren in 1992 geopend in Den Haag.

Over ons

Wij vormen een hecht en gemotiveerd team van twaalf fysiotherapeuten en drie office managers verdeeld over vier locaties.

Ik wil een afspraak maken

Een afspraak kun je telefonisch of per mail maken. Controleer je verzekeringspolis of fysiotherapie vergoed wordt door jouw verzekeraar.

Waarom kiezen voor Fysioplein

Fysioplein specialiseert zich al 30 jaar in sportblessures, orthopedisch-, traumatologisch- en wervelkolom gerelateerde klachten. Onze fysiotherapeuten volgen cursussen en nascholingen om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven en aldus de beste zorg te kunnen leveren. Bij ons staan kwaliteit en aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel.
Behalve kwaliteit en aandacht vinden wij het belangrijk innovatief te zijn in ons vakgebied. Zo zijn wij aangesloten bij het Keurmerk. Binnen het keurmerk worden nieuwe behandelstrategieën ontwikkeld (zorgplannen) om zo de effectiviteit van de behandelingen te verbeteren.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij veel kennis opgedaan met het revalideren na sportblessures, orthopedische-, traumatologische en wervelkolom gerelateerde klachten.

Voor elke klacht hebben wij een fysiotherapeut die kennis en kunde bezit van jouw probleem. Je krijgt via de office manager altijd een afspraak met een fysiotherapeut met deze specifieke kennis van je klacht.

Voor klachten waarvan wij vinden dat die beoordeeld moet worden door een medisch specialist, bezit Fysioplein een ruim netwerk. Uiteraard wordt dit overlegd met jouw huisarts.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door hier te klikken en de gegevens die wij nodig hebben in te vullen. Je kunt ook bellen naar 070-3451109.

Onze aanpak

Bij het maken van een eerste afspraak wordt gekeken bij welke fysiotherapeut jij met jouw klacht het beste een intake kunt plannen. Tijdens de intake wordt de klacht in kaart gebracht aan de hand van een kort vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Na het intakegesprek wordt een behandelplan met jou besproken en wordt begonnen met de behandeling.
Gedurende het revalidatietraject wordt er op gezette tijden geëvalueerd. Deze toetsen bestaan uit testen en/of vragenlijsten die uiteraard met jou worden besproken. Daarna wordt het verdere behandelplan uitgestippeld

Geschiedenis van Fysioplein

Fysioplein begon in 1992 in het Haagse Benoordenhout. Zes jaar later verhuisde de praktijk naar het Sweelinckplein in Den Haag. Vanaf 2006 werd de locatie Delft in gebruik genomen. Sinds 2016 is Fysioplein ook weer terug in het Benoordenhout en in 2020 vestigde de praktijk zich tevens in de Bergmann Clinics in Rotterdam. Fysioplein kent inmiddels spreekuren bij de politie, huisartsen en sportverenigingen.

12

Professionals

4

Locaties

30

Jaar ervaring

Ons team

Graag laten we je kennis laten maken met het team van Fysioplein. Er zijn bij ons twaalf fysiotherapeuten werkzaam, alsmede drie office managers. Iedere fysiotherapeut kent zijn/haar aandachtsgebieden (specialisaties) waardoor wij jouw klachten optimaal kunnen behandelen.
Meer weten over onze medewerkers? Klik dan op ‘Leer het team kennen.’

Afspraak maken?

Je kunt ons telefonisch/mail bereiken via onderstaand telefoonnummer of aanmeldformulier. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Dan maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.