DutchEnglish

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelen. Filter hieronder op de specifieke categorieën.
Checkbox filter
Knieklachten - knie prothese - 01
Behandelingen
Oefentherapie voor en na een knieprothese
Een knieprothese is een veel voorkomende chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om pijn, stijfheid en beperkingen van de mobiliteit van de knie te verminderen. Deze ingreep wordt vaak gedaan bij patiënten met osteoarthritis, een aandoening waarbij het kraakbeen in het kniegewricht afgebroken wordt.
Klachten
Waarom fysiotherapie terug moet in de basisverzekering
Fysiotherapie speelt een essentiële rol bij het bevorderen van gezondheid en het herstellen van mobiliteit en functionaliteit na letsel of ziekte. Ondanks deze belangrijke rol is fysiotherapie in veel landen, waaronder Nederland, niet (volledig) gedekt door de basisverzekering. In deze blog zullen de redenen waarom fysiotherapie terug moet in de basisverzekering worden voorgelegd, zodat deze waardevolle vorm van zorg voor iedereen toegankelijk is.
Nieuws
Nieuwe werknemers
Sinds kort werken er drie nieuwe collega's bij ons. Eén nieuwe office manager en twee nieuwe assistent fysiotherapeuten.
Nieuws
Stagiaires
Wij begeleiden regelmatig stagiaires die in hun laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie zitten. Op de locatie Sweelinckplein lopen momenteel Celine en Annelot stage en op onze locatie in Delft loopt Mike stage. Onze stagiaires kunnen ook betrokken worden in jouw revalidatie. Uiteraard zullen we altijd vragen of je daar mee akkoord gaat.
Klachten
Covid-19 (Corona)
Covid-19 is de medische naam voor Corona, maar is hetzelfde ziektebeeld. De afgelopen twee jaar hebben veel mensen in Nederland COVID-19 opgelopen. De een heeft er weinig last van gehad, de ander heeft er lang mee getobd. Het kan zelfs zo zijn dat je opgenomen bent geweest in het ziekenhuis (intensive care of een verpleegafdeling).
Specifieke behandelingen - dry needling - 2
Behandelingen
Wat is dry needling?
Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt. Die raken op deze wijze snel en langdurig ontspannen. Bij dry needling wordt een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald gebruikt – er wordt derhalve geen vloeistof in de spier gebracht.

Afspraak maken?

Je kunt ons telefonisch/mail bereiken via onderstaand telefoonnummer of aanmeldformulier. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Dan maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.