DutchEnglish

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelen. Filter hieronder op de specifieke categorieën.
Nieuws
Stagiaires
Wij begeleiden regelmatig stagiaires die in hun laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie zitten. Op de locatie Sweelinckplein lopen momenteel Celine en Annelot stage en op onze locatie in Delft loopt Mike stage. Onze stagiaires kunnen ook betrokken worden in jouw revalidatie. Uiteraard zullen we altijd vragen of je daar mee akkoord gaat.
Klachten
Covid-19 (Corona)
Covid-19 is de medische naam voor Corona, maar is hetzelfde ziektebeeld. De afgelopen twee jaar hebben veel mensen in Nederland COVID-19 opgelopen. De een heeft er weinig last van gehad, de ander heeft er lang mee getobd. Het kan zelfs zo zijn dat je opgenomen bent geweest in het ziekenhuis (intensive care of een verpleegafdeling).
Specifieke behandelingen - dry needling - 2
Behandelingen
Wat is dry needling?
Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt. Die raken op deze wijze snel en langdurig ontspannen. Bij dry needling wordt een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald gebruikt – er wordt derhalve geen vloeistof in de spier gebracht.

Afspraak maken?

Je kunt ons telefonisch/mail bereiken via onderstaand telefoonnummer of aanmeldformulier. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Dan maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.