Nieuwe collega’s

Sinds kort werken er drie nieuwe collega’s bij ons. Eén nieuwe office manager en twee nieuwe assistent fysiotherapeuten.
 

Celine

Mijn naam is Celine de Jong, 25 jaar en ik woon in Den Haag. Momenteel ben ik nog bezig met mijn studie fysiotherapie aan Thim van der Laan in Nieuwegein. Ik moet alleen nog een scriptie afronden en dan ben ik officieel een fysiotherapeute.

Momenteel werk ik op de locatie in Rotterdam bij de Bergman Clinics en op de locatie in Delft. Ik vind sportrevalidatie en het revalideren met ouderen erg leuk. De afwisseling van verschillende klachten maakt het werken als fysiotherapeute elke dag interessant. Naast mijn fysiotherapeutische taken ben ik ook verantwoordelijk voor de sociale media en de website van Fysioplein. Dit jaar ga ik een cursus doen ter optimalisatie de sociale media pagina’s van Fysioplein.

In mijn vrije tijd speel ik hockey bij hockeyclub Pijnacker waar ik al bijna 20 jaar speel. Daarnaast probeer ik twee keer in de week hard te lopen. In de winter ga ik graag skiën en de zomer vind ik het heerlijk om mooie stranden te ontdekken in Italië. Hiernaast vind ik het altijd leuk om in het weekend drankjes te doen met vrienden in de stad Den Haag en ga ik graag naar concerten van o.a. Dua Lipa en Charlie Puth.

 

Iris 

Mijn naam is Iris van Linssen, 20 jaar en ik woon in Den Haag. Ik heb de opleiding marketing en evenementen afgerond. Sinds december 2022 ben ik werkzaam als office manager bij Fysioplein op de locatie Sweelinckplein. Bij Fysioplein werk ik nu vier dagen in de week en heb ik het iedere dag naar mijn zin.

Mijn belangrijkste taken zijn het bijhouden van de agenda’s van de fysiotherapeuten van alle locaties, nieuwe afspraken inplannen, het opnemen van de telefoon en het beantwoorden en versturen van mails. Het leukste aan deze baan vind ik dat iedere dag een beetje anders is. Ik spreek en zie dagelijks tientallen patiënten en van te voren weet je nooit precies hoe de dag zal lopen.

Naast mijn werk speel ik hockey bij Craeyenhout in Jong Dames 1, dit is een vriendenteam en dit doe ik al jaren met onwijs veel plezier met veel van mijn vriendinnen. Hiernaast ben ik veel te vinden met familie en vrienden op terrassen en in restaurants, van een cocktail en een lekker hapje ben ik zeker niet vies!

In de koude periode ben ik vaak te vinden in Oostenrijk op een snowboard, of bij de apres-ski bar natuurlijk. In de warme maanden ontdek ik graag landen waar ik nog niet ben geweest en geniet ik van de avonturen en de zon.

 

Friso

Mijn naam is Friso Spoelstra, 26 jaar en ik woon in Den Haag. Ik heb voor Fysiotherapie gekozen omdat ik graag mensen help en omdat ik het menselijk lichaam onwijs interessant vind. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn scriptie. Hierna mag ik mijzelf officieel fysiotherapeut noemen.

Ik kom uit een medische familie en ik heb vroeger veel verschillende soorten sporten beoefend. Hierdoor is mijn interesse voor Fysiotherapie ontstaan. Mijn interesses binnen het vak liggen bij sportrevalidatie en manuele therapie. Momenteel ben ik werkzaam op de locaties Sweelinckplein in Den Haag en bij Bergman Clinics in Rotterdam. Het werken bij Bergman Clinics zorgt voor een goede afwisseling tussen reguliere fysiotherapie en fysiotherapie binnen een medische kliniek.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool of op de golfbaan. Ook speel ik graag Padel met vrienden. Verder ben ik graag in de bergen om heerlijk te skiën. Dit is dan ook mijn favoriete vakantiebestemming.

Afspraak maken?

Je kunt ons telefonisch/mail bereiken via onderstaand telefoonnummer of aanmeldformulier. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Dan maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.