Samenwerking Bergman Rotterdam

Fysioplein heeft verschillende locaties, waaronder een locatie binnen de Bergman Clinics in Rotterdam. Al vier jaar lang hebben we het voorrecht gehad om nauw samen te werken met deze kliniek. Voordat onze activiteiten in Rotterdam begonnen, was Fysioplein gevestigd in Delft, waar we eveneens een waardevolle samenwerking genoten met de Bergman Clinics. Wij werken nu al 4 jaar in Rotterdam samen met de Bergman Clinics. In het tweede kwartaal van 2025 gaat de Bergman Rotterdam verhuizen naar een nieuw gebouw in Capelle aan de IJsel. Zoals het er nu uitziet verhuist Fysioplein in 2025 mee met Bergman Rotterdam naar de nieuwe locatie in Capelle.

Onze werkzaamheden in Rotterdam omvatten het maken van echo’s in een spreekuur, een gemeenschappelijk voet- en enkelspreekuur, het geven van postoperatieve uitleg aan patiënten en het bieden van zorg.

Een van de rollen van Fysioplein is het faciliteren van echo’s voor Dr. Schild. Deze echo’s zijn van essentieel belang voor het diagnostische proces, waardoor de arts een nauwkeurige beoordeling kan maken van verschillende aandoeningen en letsels. Door gebruik te maken van beeldvorming kan dr. Schild de juiste diagnose stellen.

Daarnaast heeft één van onze fysiotherapeuten een gemeenschappelijk voet- en enkelspreekuur samen met Dr. Van Vliet. Op dit spreekuur bieden wij patiënten een uitgebreid consult waarbij zowel medische als fysiotherapeutische perspectieven worden geïntegreerd om optimale zorg te bieden. Doordat er zowel door een orthopedisch chirurg en fysiotherapeut naar de klacht wordt gekeken kan de juiste diagnose worden gesteld.

Een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening is het verstrekken van gedetailleerde postoperatieve uitleg aan patiënten direct na de operatie. Dit omvat instructies en begeleiding over herstelprotocollen, oefeningen en eventuele beperkingen na de operatie. Patiënten die dezelfde dag naar huis kunnen, ontvangen deze uitleg ter plaatse, terwijl anderen deze de volgende dag krijgen indien ze moeten overnachten.

Door deze uitgebreide benadering draagt Fysioplein bij aan het welzijn en herstel van de patiënten die de Bergman Clinics in Rotterdam bezoeken. Met focus op zowel diagnostiek als therapeutische interventies vormt het een essentieel onderdeel van het zorgcontinuüm binnen deze medische faciliteit.

Kortom, Fysioplein blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige zorg aan onze patiënten, waarbij we streven naar innovatie en verbetering van onze diensten om aan de steeds veranderende behoeften van onze gemeenschap te voldoen. We kijken ernaar uit om onze patiënten te verwelkomen op de nieuwe locatie in Capelle aan de IJssel en om samen met hen te werken aan hun welzijn en herstel.

Afspraak maken?

Je kunt ons telefonisch/mail bereiken via onderstaand telefoonnummer of aanmeldformulier. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Dan maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.