DutchEnglish

Klachten

Dé specialist in de regio Den Haag, Rotterdam en Delft op het gebied van fysiotherapie en revalidatie bij gewrichts- en spierklachten.

Ik heb klachten

Heb je klachten aan nek, rug, gewrichten, spieren of pezen? Wij kunnen je helpen. Maak een afspraak met onze praktijk en met jou stellen we een behandelplan samen om je zo snel mogelijk weer op de been, aan het werk of sporten te krijgen.

Armklachten

Heb je armklachten (golferselleboog, tenniselleboog/tennisarm, pols- of handklachten), maar staat je klacht niet in onderstaand rijtje? Neem contact en informeer wat Fysioplein voor jou kan betekenen.

Bovenbeen klachten

Vaak zitten de klachten in de hamstrings (achterkant bovenbeen) of aan de voorzijde van het bovenbeen (quadriceps). Heb je last van liesklachten, klik dan hier

Enkelklachten

Heb je enkelklachten, maar staat je klacht niet in onderstaand rijtje? Neem contact op ontdek wat Fysioplein voor jou kan betekenen. Afhankelijk van de aard van de enkelaandoening gebruiken we echografie.

Heup- en liesklachten

Heup- en liesklachten komen vaak voor en zijn goed te behandelen. Maak hier een afspraak maken om je heup- en of liesklacht te laten beoordelen.

Knieklachten

Heb je knieklachten? Informeer wat Fysioplein voor jou kan betekenen: van een dikke knie tot een meniscus, waarbij we geregeld echografie gebruiken. Staat je klacht niet in onderstaand rijtje, neem dan contact op.

Liesklachten

Liesklachten zijn vaak klachten als gevolg van overbelasting, maar kunnen ook vanuit de heup ontstaan. Fysioplein ondersteunt tijdens de revalidatie.

Nekklachten

Heb je nekklachten, nekpijn, nekhernia of whiplash, maak een afspraak ter beoordeling. Staat je klacht niet in onderstaand rijtje? Ook dan kunnen wij jou van dienst zijn.

Onderbeen klachten

Vaak zitten de klachten in de kuitspier, waarbij veel mensen aangeven dat het “er in geschoten is” tijdens een sprint. Ook kun je last hebben van je scheenbenen. Dit noemen wij shinsplint of scheenbeenvlies ontsteking.

Rugklachten

Bij Fysioplein kun je terecht met rugpijn, hernia, ischias of spit. Staat je klacht niet in onderstaand rijtje? Neem contact met ons op om te informeren wat Fysioplein voor jou kan betekenen.

Schouderklachten

Heb je last van je schouder, schouder uit de kom of bursitis, dan gebruiken we echografie om de beschadiging te bepalen. Staat jouw schouderklacht niet in onderstaand rijtje? Ook dan kunnen wij jou helpen.

Overige klachten?

Staat je klacht niet op onze site, neem contact met ons op. Aan de hand van een gesprek en lichamelijk onderzoek beoordelen wat er aan de hand kan zijn. Daarna kunnen we een plan van aanpak met jou opstellen.

Alle behandelingen

Een behandeling kan bestaan uit: manuele therapie en/of Mulligan concept, oefentherapie, dry needling, taping, shockwave, elektrostimulatie of echografie. Daarnaast beschikken wij over geavanceerde apparatuur waarmee wij de kracht van de rug, buik, de knie en schouder kunnen testen (cybex, isokinetische test). Bovendien verstrekken we (sport)schoenadviezen.

Afspraak maken?

Je kunt ons telefonisch/mail bereiken via onderstaand telefoonnummer of aanmeldformulier. Geef duidelijk aan om welke klacht het gaat. Dan maken wij een afspraak met een gespecialiseerde fysiotherapeut.